З ДНЕМ ЗНАНЬ!

2013-09-01

/Files/images/31512451_1188061020_otkrytka_1.jpg

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки!

Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об'єднала багато поколінь: без перебільшення, його відзначають всі, від вихованців дитячих садів до людей, які давно вже закінчили школу або вуз. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії і навіть хобі лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Саме тому ми настільки серйозну увагу приділяємо забезпеченню якісних освітніх послуг.
Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
Особливі привітання - першокласникам. Робіть впевнено свої перші кроки, а ми вас завжди підтримаємо!
Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
З новим навчальним роком! Успіхів вам у праці та навчанні!

Адміністрація школи

Кiлькiсть переглядiв: 337

Коментарi