Декада англійської мови в школі

2014-02-19

/Files/images/DSC_0042.JPG

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Володіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства з 6.02 по 16.02 було проведено “Декаду англійської мови”.

Відповідно до плану проведення декади вчителями англійської мови було організовано багато різноманітних цікавих заходів:

ü бліц-турнір “Найкращий знавець Великої Британії” (10 кл.);

ü гра “Що? Де? Коли?” (8кл.);

ü вікторина “Весела абетка” (1кл.);

ü заочна екскурсія-презентація “Подорож до англомовних країн” (11 кл.);

ü гра “Who was stolen my heart?” (7 кл.);

ü вистава “The mitten” (“Рукавичка”) (1-4 кл)

ü конкурс на кращу газету до Дня святого Валентина “St. Valentine’s Day”.

Під час проведення декади англійської мови учні із великим задоволенням розгадували кросворди, ребуси, головоломки. Мовну атмосферу та гарний настрій створювали за допомогою конкурсів, переглядом та створенням презентацій, переглядом мультфільмів англійською мовою. Хочеться відмітити, що маленькі школярі були активними учасниками всіх запланованих заходів. Так учні 3 класу з великим задоволенням поставили виставу “The mitten” (“Рукавичка”) для учнів 1-их, 2 та 4 класів.

Всі учні школи приймали активну участь у декаді англійської мови. Переможці нагороджені грамотами, а учасники подяками. Незабутні враження та позитивні емоції отримали всі учасники навчально-виховного процесу.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні декади англійської мови. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Good luck!!!

Вчитель англійської мови Величко С.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 513

Коментарi