Надійна школа

2018-02-15

/Files/images/Слайд1.JPG

Надійна школа

Надійна школа

Відеоспостереження у школах з кожним днем стає все більш актуальним. У зв'язку з несприятливими подіями і терактами весь світ прагне убезпечити свої навчальні заклади.

Ми часто чуємо фразу «за дітьми майбутнє» і ні у кого не виникає сумніву в тому, що безпека дітей найбільш важлива.

«Забезпечити безпеку дітей в тих місцях, де вони найбільше проводять часу» -, саме таку мету поставив перед собою Фонд розвитку громади міста Вознесенська. У травні 2017 року був проведений грантовий конкурс «Моя школа» за ініціативою Невеселого Владислава, при підтримці Крета Юрія.

Мета проекту: поліпшити умови навчання дітей та запровадження інноваційних освітніх практик в навчальних закладах міста.

Приємно те, що Фонд громади Вознесенська чітко розуміє, що майбутнє України залежить від рівня освіти людини, а основи освіти закладає школа. Безпека дітей в школі та інших навчальних закладах це завдання державного рівня і на її реалізацію йде чимало сил і коштів.

Діти проводять в школі більшу частину свого дня, тому школа – повинна забезпечувати їх безпеку та дарувати радість життя. Для участі у гранді Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 подала проект «Надійна школа» (система відеонагляду), що надала можливість організувати комплексні заходи безпеки через якісну систему відеонагляду (на загальну суму 33 600 грн, із яких 3 400 грн. благодійний внесок батьків школи) та безпека дітей в школі. Всі батьки хотіли б бути впевненими в тому, що поки їх дитина в школі - вона у повній безпеці. Але зараз цього важко досягти, не використовуючи сучасні системи охорони та безпеки.

Діти, батьки, педагоги Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 щиро вдячні Фонду громади Вознесенська, депутату обласної ради Невеселому Владиславу Валерійовичу, директору ТОВ «Валіде-ЮГ» Крету Юрію Всеволодовичу за підтримку у реалізації проекту «Надійна школа», який надав можливість підвищити рівень безпеки учнів, вчителів та відвідувачів під час навчального процесу, покращити дисципліну, забезпечити оперативність реагування на конфліктні ситуації, здійснювати контроль за територією школи. На території навчального закладу встановлено 4 відеокамери, які допомагають створити безпечні умови для перебування учасників навчально-виховного процесу в школі та поступово перетворять школу №7 пострадянського типу у сучасний, приємний і цікавий навчальний заклад, де діти будуть почуватись затишно і комфортно.

ЗДНВР Вознесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Наконечна В.В.

Кiлькiсть переглядiв: 636

Коментарi