Школа без дітей нічого не варта

2016-02-09

/Files/images/IMG_9245.JPG

Школа без дітей нічого не варта

Завжди у нас відкриті двері
Для вас, маленькі наші школярі,
На вас чекають світлі, теплі класи,
І з радістю стрічають вчителі!

Школа займає велику частину дитячого життя. Щодня діти заходять в її відкриті двері, живуть одним життям: навчаються, сходять на нові вершини, долають перешкоди, стають необхідною частиною нашого суспільства. Саме вчителі допомагають заглянути в майбутнє, зробити крок на зустріч мрії.

Вже понад 100 років Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 зустрічає своїх першокласників. А маленькі першокласники для школи – це джерело натхнення, творчості, втілення задумів та ідей.

Тож 6 лютого 2016 року в стінах сьомої школи відбулася перша зустріч педагогічного колективу школи з майбутніми першокласниками та їх батьками. Бадьорий настрій створений в віртуальному кафе, викликав бажання вчитися, стати школярем, зацікавити процесом навчання, познайомити учнів.

Гарному настрою гостей сприяла затишна атмосфера створена колективом школи. Зустріч відбулася за столиками зі скатертинами, де розмістилися діти та батьки майбутніх першокласників.

Гостей радо вітали директор школи Андрухов І.В. та його заступники, які познайомили дітей та батьків з кращими традиціями, надбаннями та здобутками школи.

Адміністрація школи представила досвідчений та творчий педагогічний колектив, який буде працювати з майбутніми першокласниками у 2016-2017 н.р. серед яких: молодий та перспективний вчитель англійської мови, діти якої постійно займають призові місця на міській олімпіаді з англійської мови серед учнів початкових класів – Величко С.Ю.; досвідчений вчитель фізичної культури, діти якого посіли в 2014-2015 н.р. І місце в 14 спартакіаді школярів серед шкіл міста Репушевський Д.О.; талановита та креативна, закохана в свій предмет та дітей вчитель музичного мистецтва Розумяк С.О.; відповідальна та виважена практичний психолог школи Федченко А.В.; люб’язна та неординарна вихователь ГПД Чередніченко М.О.; мудра порадниця бібліотекар школи Коврижко І.В.; висококваліфікований медичний працівник школи Квітка Т.І.

Сучасні батьки прекрасно розуміють як важливо мати гарного першого вчителя для своєї дитини. Тому доля дарує кожному з нас свого першого вчителя, який стане другом і порадником, прикладом.

В 2016-2017 н.р. з учнями першого класу розпочне працювати вчитель початкових класів, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель, вчитель-новатор, методично та професійно грамотний педагог, фахівець своєї справи Малюженко Лілія Олександрівна. Саме вона поведе майбутніх першокласників дивними стежками до пізнання світу, відкриваючи таїну знань, силу предмета. Буде завжди поруч: у радості й біді, у ваганні і прийнятті життєвих рішень. Як це важливо мати такого учителя у житті! Багатьма найкращими рисами свого характеру та поведінки людина завдячує саме улюбленому вчителеві: любов’ю до людей, до рідної землі, працелюбністю, відповідальністю.

Цікавою та насиченою була зустріч. Батьки, дізналися про умови виховання та навчання у школі; познайомилися з навчальним планом школи та режимом роботи школи, організацією гарячого харчування учнів школи, облаштуванням ігрової кімнати, забезпеченням підручниками, роботою психолога школи з дітьми, медичним обслуговуванням, діяльністю групи продовженого дня.

Адміністрація та педагогічний колектив Школи майбутнього першокласника, прекрасно розуміють, що система освіти в нашій кpaїні створює певні труднощі для батьків. Саме через це ми пропонуємо відвідати цикл занять Школи майбутнього першокласника - дітям та Школи батьків майбутніх першокласників - батькам. Вчителі навчать дошкільнят логічно мислити, допоможуть здобути навички навчальної діяльності, а батькам допоможуть краще зрозуміти та підготувати своїх дітей до такого відповідального етапу як навчання в школі.

Тож, шановні батьки, ваших дітей та вас щосуботи чекають о 9.00 годині в кабінеті №16 вчитель початкових класів Малюженко Л.О., вчитель англійської мови Величко С.Ю., вчитель музичного мистецтва Розумяк С.О. та вчитель фізичної культури Репушевський Д.О., які проведуть цікаві заняття, а головне допоможуть вашим дітям звикнути до школи, познайомитися з вчителями, зрозуміти що навчатися – це не тільки відповідально, але й цікаво.

Закінчилася зустріч, але не хотіли покидати майбутні учні класну кімнату, спілкувалися з вчителями та один з одним, листали сторінки книг та зошитів, частувалися печивом та чаєм.

І знову двері сьомої школи відкрилися для нового покоління першокласників.

Заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ №7

Наконечна В.В.

Кiлькiсть переглядiв: 453

Коментарi